Μεσιτικό γραφείο στην Σαντορίνη. Ακίνητα, οικόπεδα, ευκαιρίες.
22940 67520
6932 418845
iwannisb@otenet.gr

Αναζήτηση ΑκινήτουΓνωρίστε μας!

Ο Μπούσουλας Ιωάννης και οι καταρτισμένοι συνεργάτες του , αξιολογώντας και εκτιμώντας σωστά και υπεύθυνα το κάθε ακίνητο που προτείνουμε και μέσω των πολυάριθμων  επιτυχημένων πωλήσεων μας , δημιουργήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης εκτίμησης και φιλίας  με τους επενδυτές που μας εμπιστεύτηκαν.

περισσότερα

Ποιοί Είμαστε


Σκοπός του Santorini Estate είναι προσφέροντας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , άμεσα & αποτελεσματικά, να παρέχουμε πλήρη εξυπηρέτηση ,προτείνοντας αξιόπιστες επενδυτικές ευκαιρίες.


Με τον επαγγελματισμό και την ευρεία γνώση στην Ελληνική Κτηματαγορά λόγω και της ενασχόλησης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  αλλά παράλληλα και με την συμμετοχή των έμπειρων και άριστα καταρτισμένων συνεργατών μου έχουμε τη δυνατότητα  να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό επενδυτή  προσφέροντας προτάσεις -λύσεις-ελέγχους για τα επιλεγμένα μας ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.


Η επιτυχία του Marathon Estate βασίζεται στην άψογη διεκπεραίωση της συναλλαγής αλλά και στην μετέπειτα παρουσία μας  σε οποιαδήποτε επιθυμία του επενδυτή .

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω :


- Πωλήσεις κατοικιών σε όλη την Ελλάδα

- Πωλήσεις οικοπεδων/κτημάτων εντός και εκτός σχεδίου σε όλη την Ελλάδα

-Πωλήσεις ξενοδοχείων & επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα

-Πλήρης νομικός έλεγχος όλων των ακινήτων

-Αρχιτεκτονικές προτάσεις , ανακαινίσεις & επίβλεψη κατασκευής

-Άμεση Έκδοση δανείων με συνεργαζόμενες τράπεζες